dålig på att uppdatera

under ett par veckor har det varit dåligt med uppdateringar.. sedan jag fick veta att jag skulle resa hem har jag inte haft energi till att skriva något, men nu när jag är tillbaka och allt är nästan som vanligt så ska jag försöka att uppdatera mer.

hemma var allt som vanligt, faktiskt lite förvånade över hur lite som har ändrats hemma i Ulricehamn. det som jag blev mest förvånad över var den nya rondellen utanför simhallen.. och det var ju inte märkvärdigt. under mina två veckor hemma var jag på begravningen som jag kom hem för, jag gick till skolan för att umgås med allt folk och jag hann att shoppa en del, var på H&M fyra gånger!! allt var bra hemma men..

att åka till Göteborg för att gå på flyget är något av de svåraste jag har gjort, att lämna mamma och gå igenom säkerhetskontrollen var inget enkelt.. en, två och till och med tre tårar rann ner för min kind innan jag äntligen fick gå ombord på flyget till Amsterdam. väl i Amsterdam gick jag till min gate gick ombord på mitt nästa plan och satt där i tre timmar innan jag fick reda på att flyget var inställt och alla fick glatt gå av planet igen.. det var så mycket snö att inte ett enda plan kunde landa eller lyfta och det var bara till att vänta tills dom öppnade flygplatsen igen. när jag stod där helt själv blev jag aningen rädd, vad skulle jag göra? hur bokar man om ett flyg på bästa sätt? och var hittar jag ett hotell att sova i? jag kollade runt och såg kön till att boka om flyget.. troligen en sju timmars kö om inte mer! så jag frågade vänligt en man som stod bredvid mig om vad som kommer att hända och tur som jag var så sa han att han skulle hjälpa mig, jag fick gå in i KLMs lounge med honom så jag fick gratis mat medans han bokade hotell och nytt flyg.. allt gick fint och han var otroligt snäll! jag och en fransk kvinna bara hängde med tills allt var fixat.

sedan jag kom tillbaka hit till Lawrence så har en hel del hunnit hända, jag har shoppat klart alla julklappar, hittat en affär som jag blev förälskad i (varit där 3 gånger på 4 dagar) jag har också hunnit baka kakor med Haydens barnvakt och åkt till Kansas City och kollat på ballet med Rebekka. Allt detta på minde än en vecka!! efter allt som har hänt så har jag nu kännt efter och är helt slut men jag måste nu hinna slå in alla julklappar innan imorgon.. jag har bara ca 16 persons julklappar kvar, hoppas att de inte ska ta så lång tid.

och inte nog med allt detta så har jag hunnit blåsa glas två dagar, vilket jag älskar att göra! det är helt underbart att ha något så unikt som man kan få möjlighet att göra. jag har varit nere i studion kanske 8 gånger och jag börjar nu att förstå hur det går till mer och mer.. jag ska försöka att lära mig så mycket som möjligt innan jag åker hem för det är helt underbart roligt!


denna veckan har jag gjort två glas och två skålar och jag har hunnit få hem dessa två.

RSS 2.0