bara en skoldag kvar

yes!! i love this day, i love the feeling of only one day left in school before thanksgiving break.. det är underbart! ingen kan fatta hur skönt det ska bli med lite ledighet efter en massa skola, spendera helgen hos värdkusinernas hus och shoppa som en galning på blackfriday. kommer förhoppningsvis att ha en underbar helg

förutom min längtan till helg så har är jag väldigt glad över att spendera min tid hos en väns idag, jag var hos Jessica för att göra min photouppgift. det var galet kallt så bilderna blev inte så bra men jag hoppas att det ska fungera. detta är en av mina favoriter från dagen:


jag hoppas på att kunna ha tid till ett mer läsvänligt inlägg imorgon eller senare under veckan.

kyrkan, bowling och gossip girl

idag innehöll inte så mycket extra tid som jag hoppades så uppdatering får vänta, men jag hade en bra dag. började i kyrkan med thanksgiving luch efter och eftermiddagen spenderades i bowlinghallen med en del av mina vänner. jag var dålig som vanligt men jag spelade bättre än förväntade även om jag inte lyckades att få 100 poäng... nu till mitt 5 avsnitt av gossip girl för dagen

jag håller vad jag lovar

jag vet att det var ett bra tag sedan jag uppdaterade min blogg och jag skäms för det men mycket har hänt och med tiden har det blivit för svårt att jobba ikapp med bloggandet. dock lovade ja idag att jag skulle uppdatera min blogg och jag insåg just att det kan vara tid för det nu när klockan är nästan ett. jag tänkte mig att jag skulle berätta om vad som hänt den senaste veckan och berätta lite om mina vänner här men mina planer för kvällen ändrades drastiskt när min familj här bestämde sig för att åka ut och köpa söttsaker efter middagen, så min tid spenderades inte framför datorn för att uppdatera bloggen. istället åt jag två helt underbara donuts på dunkin donut, vilket inte var helt fel det heller måste jag erkänna.
resten av kvällen spenderades med min syster Ana för att komma fram till vad jag ska skriva på min julklappslista som måste vara färdig och lämnad till min kära Värdmamma klockan 22.00 söndag kväll. om inte så vet jag inte vad som händer.

eftersom mitt inlägg inte är som planerat så ska jag förska att uppdatera igen imorgon (idag) för att göra alla så glada som möjligt.

sov gott alla! eller kanske god morgon

RSS 2.0