miss my Sarah!

.
sarah: "anyone have a nickel?"
me: "no i dont have any nickels"
sarah: "YOU DONT EVEN KNOW WAT A NICKEL IS!"
me: "I DO TO KNOW!"
they open my wallet and find like six nickels
me: "ohhhh. i guess i do."
sarah: "seeee i told you, you didnt know wat a nickel was..".
 
OMG i miss you so much sarah! can´t wait until i see you

time for a crazy night!


pirates of the Caribbean

idag har det varit halloween maskerad på skolan och jag måste erkänna att jag trivs sjukt bra som pirat, kanske ska klä mig som pirat oftare till och med! varför inte göra det till en tisdagstradition?! skulle säkerligen få med halva min klass på det också! (ber om ursäkt för ett inte särskilt piratigt Justin Bieber skal)

 


finfin helg

vilken härlig helg, visserligen har dagen varit sjuk... haft ganska mycket att göra och har ännu inte hunnit klart! men gårdaden var toppen och min fredagkväll liksaså. fredagen spenderads på bar prego med fina vänner och mys, kanske var lite väl dyr mat men det är smällar man får ta. musiken var därimot sjukt bra! gårdagen var som jag hade hoppats, besökte min morfars syster i nässjö och skrattade något otroligt mycket åt alla hennes härliga historier om hur hon och morfar växte upp. och det bästa var när jag berättade att jag helst av allt vill ha en dotter en vacker dag och att hon ska få heta Majken efter henne! hon bara log och svarade "ja men det kan ju ändras, jag ville att mina barn skulle heta Maria och Kristina men det passade bättre med Hans och Stefan". alltså hennes humor! önskar att jag är som henne när jag 89 år gammal! mina bästaste vänner typ Majken och min morfar

lyckan

tänk lyckan av att känna sig säker på något! tror att det kan vara den känslan jag känner just nu, kanske vet jag något som jag inte visste igår. hur underbart skulle inte det vara om jag äntligen lyckas besluta mig för något som jag faktiskt inte kommer behöva gå och ångra en lång tid! har varit allt för många hastig beslut de senaste åren som inte riktigt tagit mig dit jag vill... men nu känns det rätt! yeay för lyckan av att veta!


fotografi

Har förövrig bestämt mig för att ta tag i min önskan om att kunna fotografera fina bilder och faktiskt lära mig! Känner en tjej som jag hoppas ska lära mig mer än vad jag lärde mig i ett år i kursen fotografiskbild i skolan.. Det är verkligen tråkigt när man har lärare sominte kan lära ut, och inte riktigt vill heller. Tänk på oss som vill lära oss men är lite trögstartade vad ska vi få våran kunskap ifrån om ni lärare ger upp? Tycker helt enkelt att det är kasst när en lärare kan förstöra ett helt intresse genom att inte kunna vara pedagogisk nog att lära sina elever vad de ska kunna i kursen. Ja fy skäms! Så som sagt, nu ska det bli andra bullar.. eller iaf snart! Kanske inte har tid att lära mig allt denna veckan eller nästa men ska definitivt försöka att ge mig in i denna värld av fotografi inom den  närmaste framtiden. 

stalker?

ibland undrar jag om någon typ kollar min blogg lite för ofta när de har tråkigt, för det händer att jag har ett visst antal som kollar varje dag och sen så helt plötsligt så ändras inte det men antalet gånger dessa människor kollar min blogg ändras och då blir jag lite rädd nästan, det kan fem dubblas liksom.. haha stalker varning på den människan! men det gör mig glad att någon vill kolla in en extra gång är klart!


I'm really weird


hello fun night


bullbak


Amsterdam Flygplats


RSS 2.0