sextiofem dagar i usa

ojojoj, det var allt ett tag sedan jag uppdaterade här i min blogg. har haft mycket att göra men jag gissar att det inte är så mycket av en ursäkt. hmmm.. det sista jag delade med mig av var att jag var på en underbart konsert men der var ju två veckor sedan idag så jag gissa att jag har gjort en del skoj sedan dess..

jag har faktiskt haft en hel del trevligt för mig det senaste. i skolan har det hänt en hel del, och eftersom att jag gillar skolan väldigt mycket här så finns det massor att berätta. för det första så har vi haft en hel del av tyska utbytesstudenter i skolan i tre veckor nu och det är väldigt kul, jag har två av dem i min tredje lektion digital image men dom gör ju inget mer än att spela en massa mobil spel på felix iphone och så kollar dom fundersamt på alla andra, och i min femte lektion har vi fem tyskar. tre killar och två tjejer och i början tyckte jag så synd om de två tjejerna Caroline och Sophie för alla i klassen bara kastade sig på killarna (för de är tydligen två av dem som är riktigt snygga) och dom fick ingen uppmärksamhet men det är bättre nu. men dom lämnar oss på söndag för att åka tillbaka.

förra veckan var det Homecoming, inget speciellt faktiskt. alla dagar hade ett tema och alla dagar hade en extra aktivitet.
måndag = fortfarande helg och bondfire, alla som ville hade pyjamas på sig i skolan och det var en eld på kvällen med musik riktigt mysigt!
tisdag = dress like a teacher och voll-he-ball, jag tog på mig kläder för att se ut som min historia lärare vilket
var väldigt många som gjorde men han tyckte att det var kul att jag var klädd som honom och Evan i min historia var också klädd som honom, voll-he-ball missade jag men det var killar som spelade volly-boll eftersom att det är en tjejsport på våran skola.
onsdag = sorority och powerpuff football, alla klär sig som en speciell stil och efter skolan spelar tjejerna en sorts amerikansk fotboll som ju är en killsport
torsdag = back in the days och greenout! klä dig som en från 70, 80, eller 90-talet och sen ta på dig något grönt för kvällen och gå på LHS hemmamatch (den andra skolan i lawrence) för att göra publiken grön och inte röd!
fredag = green day och homecoming game, jag hade på mig en free state skol tröja och jag gick på matchen (som vi inte lyckades vinna) innan matchen var det också en homecoming parad som jag lägger upp lite bilder från
och på lördagen så hade vi homecoming dans men det var en blacklight dans så det var inget uppklätt eller något bara vanliga kläder och massa glowsticks























förrutom detta så har det inte hänt så mycket, jag har upptäckt att alla är väldigt långsamma här i skolan. saker jag kan göra under en lektion tar dem mer än tre lektioner att bli klara med. men jag är ju i usa så vad kan jag förvänta mig.

idag så vad jag downtown och det var något galet konstigt när alla som vill klär ut sig till zombies och går längs gatan, ja det var hel skumt men jag har en bild på Cleo och en liten flicka, även om jag inte ville klä ut mig.






RSS 2.0