på utflykt till Tyskland

sitter här på mitt hotellrum i Bremen ochhar precis kollat klart på Justin Biebers film Never Say Never! lika bra denna gången!! helt sjuk jue... för övrigt har jag åkt nio timmar bil idag och sen gått på julmarknad, massa fin att titta på och väldigt härlig känsla. nu blir det till att sova en kort natt för frukosten serveras klockan 6.30 och sen bär det av till Essen för att träffa finaste Rebekka! PussGodnatt!

julkänsla


11/22/11

kanske är det tid för att gå och sova snart! I have so much that needs to be done tomorrow!! Even if I did so much today I feel like I have everything left for tomorrow... that sucks! but it's ok because I have school to look forward to in the morning :) math ftw!

Maroon 5 for the rescue so I can have energy for some more homework before I go to sleep! <3 sweet dreams


21-11-2011

Jaaaaaa!! Måndag, Fotbollslektion och Ont i benet! Ser fram emot när skoldagen är över och man får vila ut! ;)


naturkunskap <3


2011-11-17

idag är det torsdag och jag har feber, orkar ingenting och vill verkligen inte vara kvar i skolan längre.. har risk 1 sen och vet inte hur jag ska orka vara vaken hela den tiden. det ända jag har sett fram emot idag är Alpha men det är ju inte innan ikväll liksom.. men glöm inte att ett leende ger oftast ett leende tillbaka :D

RSS 2.0