Trodde aldrig det skulle bli av!

Trodde aldrig det skulle bli av att jag bytte design på min blogg men det blev det allt! Men när man har sin datorsuport hemma så får man ju passa på att få saker gjorda. Designen fixad, musplattan på skoldatorn, och internet på min gamla dator! Vad mer kan jag behöva hjälp med?


Valet att välja..

Alla får vi valet att välja mellan olika saker varje dag, och då är frågan vad man väljer.. Vill man ha maten som gör en jätte mätt just för stunden eller vill man ha den man klarar sig på lite längre? Vill man kanske ha efterrätten också? Ja det finns så mycket att välja mellan.. När är det smart att backa tillbaka och säga nej, kanske har man redan ätit?


OnePiece

"köp en och frys ihjäl!" alldeles rätt Petter!


härliga fredag!

Just nu sitter jag och Petter i min säng och har diskuterat olika bilsorter, vilken bil som passar för vilka tillfällen! Vi kom fram till att just nu skulle BMW 118d i vitt och sen blir det Volvo och Range Rover när man skaffar barn och familj!


Underbara estet!

Dagar som idag då vet man att man har valt rätt! Älskar hur estet har världens härligaste sammanhållning. Speciellt när Simon förgyller ens dag med bästaste musiken någonsin! Tack Simon!! :D


99problems

I have 99 problems but a kid ain't one of them (teenmom2) kanske detta är orden för mitt liv just nu.. oroar mig över mycket såhär innan jul men jag har iaf inga barn att ta hand om nu i stunden! kanske är det vad som saknas någon annan än mig själv att lägga lite energi på men en barn? Ja man gör misstag man tänker sig inte för, man kanske för stunden tror att ett barn är vad man vill.. men sitt eget liv? Ska man inte ha koll på det innan man har ett till i sina händer? Ja jag är avundsjuk på unga mammor men samtidigt glad att jag bara har mig själv just nu



Syskonkärlek!

Så fint med lite kärlek i skolan!!


RSS 2.0