torsdagskvällpåminförstaamerikanskakonsert

i torsdags kväll så åkte jag och Cleo och Ana på matt&kim och det var
UNDERBART! och dom är bara för söta tillsammans när dom spelar.

jag är så glad att vi fick se dem, det var en sjukt bra kväll!

tjugoförstaseptemberårtjugohundratio

idag har jag haft en bra dag, fick en helkväll med Hayden så vi åkte och köpte ingredienser och gjorde kladdkaka och chockladbollar :) sen så pratade jag med kära SysterSofie i telefon och gjorde lite av mina läxor.
tränade tennis idag och mitt ben är nästan som det borde och jag hoppas på att torsdagsträningen ska bli en vanlig träning för mig för på fredag är det dags för utmaning.

vi har fått fyra nya utbytesstudenter till min Photo klass och två i min Digital Image och en i Drawing. alla av dem kommer att stanna för tre veckor och sen reser de hem till tyskland igen. det är jätte roligt att sitta med dem för ingen här fattar tyska när dom pratar men jag kan urskilja vissa saker de säger och det är jätte kul.
en av dem fråga de andra om de borde säga till mig att dom tycker jag har fått en bra amerikans accent eller om det var dåligt att säga det, men så sa han det till mig på engelska och jag svarade jag vet att du tycker det du sa det just på tyska och han blev helt paff.

i morgon blir det CareerFair på skolan så jag kommer att vara i skolan till klockan nio och sen så blir det hem och sova! hoppas på att få hela 25 extra poäng från lärarna (25 poäng är ungefär detsamma som 5 lektioner eller en Photo uppgift med tre bilder + förklaring och bakgrund)

jag fick mina första betyg och jag är jätte glad att jag inte ligger efter i så mycket som jag trodde, jag har bra betyg men hoppas på att få bättre till mid term betygen som faktiskt är något att ha här.

innan jag somnar ska jag lägga upp några bilder från idag


Worlds of Fun

i lördags var jag som sagt på nöjesfältet Worlds of Fun och jag hade det jätte bra! jag träffade alla utbytesstudenter i distriktet och två till och vi hade det underbart tillsammans! vill tillbaka nu och göra det igen :) eftersom att det regnade så mycket så blev det inte så mycket berg och dalbanor men det var väldigt trevligt även om det öste ner regn mestadels av tiden.

det fösta vi gjorde var att gå och ta ett antikt foto

efteråt så gick vi omkring i solskenet en stund och njöt av det fina vädret
och vi åkte lite berg och dalbanor



en kille som arbetade på WOF var jätte trevlig och gav alla vampyr tänder
och om jag inte visste att han var trevlig så skulle jag troligen bli ganska
rädd om jag träffade honom i en svart gränd en fredags kväll..

Christian

Oihana

mitt i allt började det att regna lite

precis innan vi skulle gå mötte vi denna trevliga varlese som var en av
alla som var där för att skrämma folk för att det snart är halloween.

hade som sagt en underbar helg!!

18och19september2010iusa

helgen har varit UNDERBAR! jag trivs bra och allt bara flyter, i helgen har jag hunnit med en massa. i fredags var jag på baseboll i Kansas City och royals mötte indians tyvärr förlorade dom (ingen blev förvånad) och efter så var det ett stort fredags fyrverkeri som dom kallade det. det var mysigt! men jag har nog aldrig sett så mycket fyrverkerier inte ens på nyår. lördagen började tidigt när jag gav mig av till Kansas City igen för att möta alla utbytesstudenter, vi skulle till Worlds of Fun. det är en underbar nöjespark och dom har redan börjat med hallowen temat. (ett helt inlägg om bara Worlds of Fun väntar) efter en helddag med regn på Worlds of Fun åkta vi alla till ett super fint hus för att övernatta. vi åt runt elden, badade i poolen och pratade så länge vi orkade, och söndagen blev det frukost och ut i trädgården för att prova på att spela lite golf. min helg var helt klart underbar!!




jag, Carola, Jean, Camille, Hiromi, Carolin, Joé, Ana and Hector.



Hector

Axel och Christian

Christian och Jozze

jag och Hector

Oihana



underbart bra slag av mig

hängmatan <3

time too go

detta var lite av vad min helg erbjöd, bilder från Worlds of Fun kommer inom kort.

jag vet att jag borde uppdatera

förlåt att jag har varit väldig dålig på att skriva men har haft en massa saker denna veckan, ska åka till Worlds of Fun om 30 minuter så imorgon när jag kommer hem blir det ett längre inlägg.

en massa fint

i helgen har jag varit med om en massa saker :) vi var och "campade" ja vi skulle sova i tält vid en sjö men det blev storm så vi fick åka hem :) haha! och jag har hunnit prata med med vänner och min familj på skype och så har jag hunnit med två rundor med shopping och Olive Garden!! min absoluta favorit <3

lite bilder från våran trevliga kväll vid sjön





och senare på kvällen så fick alla två glowsticks :D I LOVE THEM! jag har blivit helt galen i dem, dom lyser i mörket och kostar ingenting en perfekt present!





och lördagen blev det lite nödvändig shopping och Olive Garden!



resultatet av dagens shopping (- ett par örhängen)

svarta converse - någon fin butik
vit blus, svart skin kjol och svart samets body - forever 21
örhängen - en annan söt liten butik

och hela dagen med Nana and Papa slutade med att åka till "doctorn" DQ för att äta glass och milkshake.

schoolhomeworksportandsleep

right now I feel as my life is divided into four categories: school, homework, sport and sleep. This is the four things I do. of course it is more but I feel as this is all I do every day over again. so I´m sorry if I don´t have time for more writing today but I have a lot of things I have too do.


har börjat läsa anime

jag vet att jag inte är personen som skulle kunna fasta i en serie med anime och manga men jag är helt frälst till min nya anime serie cleo lånade mig i förrgår! igår läste och idag på morgonen läste jag del ett av

en helt underbar berättelse så jag kunde inte sluta läsa den och just nu håller jag på att läsa

helt otroligt vet inte vad jag ska göra när det tar slut har ju bara de två första än så länge. ALLA borde prova en att läsa den första av dem!

9/4 - 9/7 2010

lite om min helg, jag började fredagen efter skolan med att gå och kolla mitt ben vilket inte var till så mycket nytta ingen ändring där. sen kom Jim och hämtade mig och körde mig till en rastplats ca en timme utanför Lawrence där mötte Aschlyn upp mig (minkusinpåvärdmammanssida) och tog mig med till Wicitha där familjen bor. när jag kom in genom dörren kom allt lite som en chock min värdfamilj hade glömt att nämna att kisinfamilje inhåller sju barn!! men det var lugnt jag klarade det utmärkt för Aschlyn tog mig direkt med till fotbollen.

det var hennes skola som spelade och ja jag fattade inte så jätte mycket men jag tyckte om all cheerleders.
efter forbollen blev det till att sova, vaknade nästa morgon och alla barnen ville leka med mig så vi började pygga med playmobiles vilket ledde till att jag byggde och dom kollade på, jag hann göra:


drakens hem och cirkusen jag hann att göra klart nästan hela zoo och jag hann att leta reda på de mesta delarna till dockhuset.

efter det var vi iväg och åt mat hos Nana and Papa (värdmormorocgvärdmorfar) småbarnen klappade katter och jag åkte och mötte Aschlyn för att ge oss ut på ett nattligt äventyr.
Aschlyn och hennes vänner skulle "forka" en trädgård så jag följde glatt med.

on our way

redo för fösta steget

inne på sista förpackninge plastskedar

äntligen klara


alla härliga människor som var med

slutresultatet!

ja det var vad som hände under lördagskvällen!
på söndag morgon när jag vaknade hade Aschlyn redan åkt och jag skulle bara packa ihop för att åla över till Nana och Papa på luch och sen blev det hem till Lawrens med bio på schemat, kollade på Vampyre Suck ocg det var den västa filmen någonsin (jagsomnadedesutomochsovhalvafilmen)
måndagen var det mer på schemat, ingen skola eftersom att det var Laborday, jag var istället med Cleo och Jon på Sears Target och Walmart och efter det gick vi på bio (vilketJonbjödosspå) det var en bättre film nu. vi kollade på Scott Pilgrim vs the World

på väg tillbaka till bilen började det att SPÖregna har inte varit med om något liknande på länge, men det var en trevlig promenad fast att regnet öste ner, väl hemma var det till att äta och sova.
detta var lite av vad som hände under min helg!

dinner with tennisgirls

förra onsdagen åt jag mat med alla tennis tjejer hemma hos Page, det bjöds på tacos och vi hade en trevlig kväll med massor av konstig musik!


sonic

allt började med att vi var tvugna att berätta under historia lektionen vilken mat vi tyckte bäst om på sonic, med tanke på att jag inte varit där så kunde jag inte svara. alla pratade om sonic i flera dagar efter det och jag bestämde en dag efter skolan att cleo skulle köra förbi sonic efter skolan. när vi väl kom dit och hade beställt (bananmilkshakeochchickenwrap) så kommer Kainen (enkillefrånminhistoriaklass) och parkerar bredvid, ett trevligt sammanträffande. nu har jag dock blivit lite av förälskad i maten där och det är jobbigt för jag är inte tillåten att äta snabbmat (mendetmanintevetdörmaninteav)

demoliton derby

tänkte jag kunde berätta lite om en sak som jag varit med om här i Kansas, en av de första sakerna var Demolition Derby. det var hel skumt! men sitter och kollar på bilar som kör in i varandra, när det bara finns en kvar på banan som fungerar blir det självklart vinnaren. det är helt sjuk konstigt! men roligt var det



RSS 2.0